Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Των οικιών ημών εμπιπραμμένων υμείς άδετε


Την ώρα που ο πολιτικός λόγος περιορίζεται και αναλώνεται σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια παραπλάνησης και κατατρομοκράτησης του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού, με πρόδηλο σκοπό την παρά πέρα καταλήστευση και εξαθλίωση του η Ελλάδα του μνημονίου συνεχίζει με αμείωτη βουλιμία να "τρώει" τα καλύτερα παιδιά της.
Με ανάμικτα συναισθήματα οργής και απέραντης θλίψης πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό του φίλου μας και συναγωνιστή Νίκου παλυβού.

Λέκτορα υπό διορισμό στο τμήμα Γεωλογίας του ΕΚΠΑ και μέλους της Πρωτοβουλίας  Α-λέκτωρ ο οποίος είχε  πλούσιο  επιστημονικό έργο ως ερευνητής γεωλόγος.
Με τον Νίκο που παραβρισκόταν στις τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις
του Χαλανδρίου ως φίλος στον κοινό αγώνα, είχαμε την τιμή να ανταλλάξουμε απόψεις στην αγωνία του, αγωνία  όλων μας, για το μέλλον  και να αποκομίσουμε πολλά από τις γνώσεις του και τις ιδέες του.
  
Φτάνει ποια η  αναλγησία  των κυβερνώντων και των υπερεθνικών αφεντικών τους φτάνει πια η  εκμετάλλευση η κοινωνική και ψυχολογική καταπίεση που μας προκαλούν και  σφυρηλατούν δια πυρός και σιδήρου την τεράστια φυλακή που λέγεται σύγχρονη Ελλάδα.

Όποιος ακόμα παριστάνει τον ανήξερο έχει ήδη πάρει θέση.

Αντίο φίλε

Νίκος Σπεγης

*η φωτογραφία ειναι απο το blog που διατηρούσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου